Takmičenje “Domaćinstvo koje su laste izabrale” – Pobedniku tona kukuruza

0
127

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije ponovo organizuje takmičenje „Domaćinstvo koje su laste izabrale“ sa željom da podrži mala poljoprivredna domaćinstva koja se poljoprivredom bave na tradicionalan način. Domaćinstvo sa najviše gnezda seoskih lasta biće nagrađeno tonom kukuruza!

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije ponovo organizuje takmičenje „Domaćinstvo koje su laste izabrale“. Svi koji ispune uslove za učešće u takmičenju automatski učestvuju u izvlačenju „Srećno gnezdo“. Domaćinstvo koje ima najmanje jedno aktivno gnezdo seoskih lasta i bude imalo najviše sreće da bude izvučeno iz bubnja nagrađuje se vaučerom za kupovinu sadnica voća po izboru u vrednosti od 12.000 RSD! Da bi učestvovali na takmičenju učesnici moraju ove godine da poseduju najmanje jedno ili više aktivnih (zauzetih) gnezda seoskih lasta u svom domaćinstvu. Učesnici moraju da prijave stvaran broj aktivnih gnezdaseoskih lasta. Žiri će proveriti verodostojnost prijavljenog broja gnezda. Provera broja gnezda će se vršiti od domaćinstva sa najviše prijavljenih aktivnih gnezda. Kada žiri ustanovi koje domaćinstvo ima najveći broj gnezda domaćinstva sa manjim brojem se neće proveravati. Nagrađuje se domaćinstvo sa područja Republike Srbije koje bude imalo najveći broj zauzetih gnezda seoskih lasta. Pod domaćinstvom se smatraju objekti u vlasništvu jedne porodice ili poljoprivrednog gazdinstva, a ne objekti zadruga, velikih poljoprivrednih kombinata i drugih preduzeća. Svaki učesnik može kandidovati samo jedno domaćinstvo. U slučaju da postoje dva ili više domaćinstva sa istim brojem aktivnih gnezda, o pobedniku će odlučiti žiri.

Broj gnezda mora biti prijavljen do 7. juna 2021. do 23:00 časa. Кonačni rezultati takmičenja biće objavljeni na stranici www.pticesrbije.rs do 13. juna 2021. i u sredstvima javnog informisanja. Pobednici konkursa će biti obavešteni o nagradama u posebnom imejlu ili telefonskim pozivom od strane Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Prijavljivanje se vrši putem prijavnog formulara ili putem telefona na broj 062/15-69-665.

Odluke žirija su konačne i u toku procesa žiriranja neće biti komunikacije, kao ni obrazlaganja odluka žirija. Učešćem na takmičenju daje se saglasnost da Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije može da koristi lične podatke učesnika. Iz takmičenja se izuzimaju pobednici prethodnih takmičenja „Domaćinstvo koje su laste izabrale“, zaposleni u Društvu za zaštitu i proučavanje ptica Srbije i njihovi srodnici. Sve dodatne informacije mogu se dobiti slanjem upita na imejl proleceuzivo@pticesrbije.rs, ili pozivom na telefon 062/15-69-665.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here