Dejan Lučić – Republika Srpska je zemlja u kojoj se svi međusobno poznaju i znaju ko za koga radi

0
379

Pisac Dejan Lučić je rekao da je Dodik jedini političar u Republici Srpskoj koji je uspeo da nadmudri obaveštajne službe i počne da radi u korist srpskog naroda, ali da je problem u tome što nije pripremio svog naslednika.

Dejan Lučić je izjavio da je Robert Kort glavni britanski obaveštajac koji kreira obaveštajnu mrežu u Bosni i Hercegovini. Britanska tajna služba odavno je premrežila ceo Balkan i njen uticaj je veoma veliki na sva politička dešavanja u regionu. Po mišljenju Dejana Lučića cilj njenog subverzivnog rada jeste uništenje Republike Srpske i stvaranje unitarne Bosne i Hercegovine. Upitali smo Dejana Lučića ko sve od bosanskih političara radi za britansku obaveštajnu službu.

Portal Infosrpska imenovao je Roberta Korta kao čoveka koji je vodio niz akcija za navodnu destabilizaciju Republike Srpske – od protesta grupe “Pravda za Davida” do slučaja “Stanivuković”. Na tom portalu je rečeno i da Kort podržava Stanivukovića, te da će Stanivuković preuzeti neke nadležnosti koje je imao Mladen Ivanić. Isti izvor za Ivanića je rekao da je poznat i kao otac britanskih vrednosti na prostorima Republike Srpske, ali i doajen i poslušnik engleskih obavještajnih službi iz srpskog naroda. O tome da je britanska obaveštajna služba veoma moćna na Balkanu, govorio je i pisac Dejan Lučić, koji je dodao i da mnogi političari u Republici Srpskoj rade za ovu službu, ali i da je to javna tajna jer se ljudi u Republici Srpskoj međusobno odlično poznaju, pa znaju i ko za koga radi. On je naglasio da je Dodik uspeo da nadmudri ove obaveštajne službe, ali da je problem u tome što nije adekvatno pripremio nekoga ko bi nastavio da ide njegovim putem, dok su britanske obaveštajne službe to učinile.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here