Vučić prisustvovao svečanom otvaranju nemačke fabrike u Jagodini

0
120

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju fabrike Fischer automotive systems, nemačkog proizvođača komponenti i dodatne opreme za motorna vozila, i istakao da je veoma srećan što je takav investitor došao u Srbiju.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju fabrike Fischer automotive systems, nemačkog proizvođača komponenti i dodatne opreme za motorna vozil. Predsednik Vučić je tom prilikom izrazio zahvalnost nemačkim investitorima koji su prepoznali Srbiju kao dobro mesto za ulaganje. On se zahvalio i ljudima iz Srbije koji se bore za to da nemački investitori dođu u našu zemlju te je najavio da će isti investitor otvoriti još jednu fabriku u Jagodini.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić je naglasio da u ovom trenutku u nemačkim kompanijama u Srbiji radi  70.000 ljudi, dok je nekada bilo svega 17.000 zaposlenih i podvukao da to govori o napretku Srbije. On je rekao da je srećan što vidi da Jagodina i ceo pomoravski kraj imaju dobru budućnost i istakao da će državno rukovodstvo dati sve od sebe da dalje ekonomski napredujemo i da privučemo još više investicija jer to , prema njegovim rečima, znači još veći rast i uspeh za Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here