Robna kuća Tišma – Bela tehnika po veoma povoljnim cenama

0
134

Robna kuća ,,Tišma’’ ove nedelje iz svog asortimana izdvaja veš mašine i mašine za sušenje veša , pegle i daske za peglanje, korpe za veš i štipaljke.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Tišma iz svoje ponude izdvaja belu tehniku, u okviru koje možete pronaći frižidere, šporete, mikrotalasne, rešoe, kao i ugradne elemente za belu tehniku po veoma povoljnim cenama. Pored bele tehnike u doo Tišmi možete pronaći i velik izbor malih kućnih aparata: televizora, usisivača, telefona, blendera, miksera, tostera, i još mnogo toga.

U Tišmi ćete pronaći i veš mašine i mašine za sušenje veša, pegle i daske za peglanje, kao i pvc i bambus korpe za veš i štipaljke.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here