Humanitarni Feeder kup za malog Boška

0
117

Na gradskom jezeru u centru Zrenjanina, u nedelju 20. juna održan je humanitarni Feeder kup s ciljem da se prikupe sredstva za lečenje dečaka Boška Guglete.

Humani ribolovci okupili su se u nedelju, 20. juna, na gradskom jezeru u centru Zrenjanina na prvom humanitarnom fider kupu. Takmičenje, koje je privuklo vrhunske ribolovce, pa čak i reprezentativce Srbije, organizovali su naši mladi sugrađani Radovan Mitrović i Bojan Cvijanović. Sredstva od kotizacija svih takmičara usmerena su za lečenje malog Boška Guglete koji boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1.

Organizatori Bojan Cvijanović i Radovan Mitrović, veliki su ljubitelji sportskog ribolova i trude se da, koliko im to slobodno vreme dozvoli, učestvuju na svim kupovima koji se održavaju u našoj zemlji. Zbog odlično organizovanog kupa tokom vikenda razmišljaju o organizaciji novih takmičenja u našem gradu u narednom periodu.

Ribolovci su se okupili već u 6 časova, a pecali su od pola 8 do 14h. Nakon toga usledilo je merenje ulovljene ribe, a potom i dodela medalja za prva tri mesta u sektorima i dodela pehara za prva tri mesta na stazi. Prvo mesto osvojio je Srđan Novković, drugo Robert Ferenčik, a treće mesto i bronzani pehar pripali su Đuri Stojičiću.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here