Predrag Peca Popović – Šapić je u SNS doveden da rastera ljude Nebojše Stefanovića

0
790

Zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Predrag Peca Popović je izneo mišljenje da su u SNS-u svi protiv Šapića, uključujući i Andreja Vučića, zato što će Šapićev zadatak biti da razmrsi gustu mrežu putem koje su kadrovi SNS-a izvlačili novac preko drugarskih i partijskih firmi.

Glavni odbor Srpske napredne stranke odobrio je jednoglasno da Srpski patriotski savez Aleksandra Šapića pristupi toj stranci, posle čega je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić pozvao “prijatelje” da uđu u salu gde je sednica održavana. Vučić je tom prilikom rekao da velika SNS porodica dovodi nove ljude i da se ne cepa kao neki drugi, što pokazuje njenu odgovornost. Kako komentariše ujedinjenje SPAS-a i SNS-a i da li je SNS celovit kako Vučić opisuje upitali smo zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Predraga Pecu Popovića.

Novi potpredsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić izjavio je da on nije zamena za njenog donedavnog predsednika Odbora SNS-a za Beograd, Nebojšu Stefanovića. Govoreći šta donosi iz prethodnog iskustva, Šapić je rekao da ako dobije priliku da postane gradonačelnik, probaće sve one dobre stvari koje je radio na Novom Beogradu da primeni na nivou Grada. Prema Šapićevim rečima, sa tog nivoa se može uraditi daleko više jer ga statut grada ograničava na nivou opštine. Novoizabrani potpredsednik Srpske napredne stranke naglasio je da nikad dosad nije video čoveka koji na tako kvalitetan način, kao predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić, sagledava stvari, pa čak i one koje mu apsolutno ne idu u prilog. Predrag Peca Popović, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid, izneo je mišljenje da je Šapić doveden uz iznuđen pristanak naprednjaka, kako bi prema Vučićevim instrukcijama, raščistio odnose u vlasti u Beogradu i rasterao ljude Nebojše Stefanovića. Popović je podsetio da je Stefanović bio 13 godina šef gradskog odbora SNS-a i da kao i Vesić i mnogi drugi iz Srpske napredne stranke, ima dobro razgranatu mrežu preko koje se izvlači novac posredstvom partijskih i drugarskih firmi, te da bi Šapić kao čovek koji nije bio u SNS-u trebalo tu mrežu da rasplete.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here