Zdrava Srbija otvorila stranačke prostorije u Zaječaru

0
160

Zdrava Srbija je nakon učešća na lokalnim izborima u Zaječaru, odlučila da otvori stranačke prostorije u tom gradu, kako bi što efikasnije realizovala svoj političkim program i pomogla razvoju celog kraja.

Otvaranju kancelarije ZS u Zaječaru prisustvovali su Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije, Veroljub Stevanović, potpredsednik stranke, Arsen Đurić, predsednik IO Zdrave Srbije i Dragoslav Đorđević, predsednik gradskog odbora ZS. Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović rekao je da će stranka raditi na popularizaciji ideje Zdrave Srbije, a to je nacionalni program i zaštita domaće ekonomije.

Veroljub Stevanović, potpredsednik stranke uporedio je vrednost budžeta jedne male opštine kao što je Čajetina koji je znatno veći od gradskih budžeta Zaječara i Kragujevca, i pojasnio koliko su za razvoj jednog kraja važne ideje, ali i projekti poput zlatiborske Gold gondola čija će se investicija otplatiti u naredne dve godine, ili razvoja poljoprivrede i pokretanja Agro-industrijskog centra u Čajetini.

Arsen Đurić, predsednik IO ZS, istakao je da se stranka intezivno priprema za nastupajuće izbore u Beogradu i Negotinu, i da je cilj Zdrave Srbije da u oba grada pređe cenzus.

Đurić je rekao da se stranka priprema za samostalni nastup na izborima, ali da će se pred same izbore ipak procenjivati da li je bolje na izbore izaći samostalno ili u koaliciji istakavši da smatra da je stranka sposobna da pređe cenzus od 3% glasova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here