Vučić uručio ugovore o zaposlenju najuspešnijim diplomcima medicinskih fakulteta i škola

0
46

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji i ocenio da je sistem zdravstva u vremenu pandemije postao jedan od četiri oslonca države, te da će mladi lekari i medicinski tehničari u budućnosti imati još veću odgovornost nego do sada.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji. Predsednik Vučić je čestitao diplomcima na velikom uspehu, istakavši da je ponosan jer je država u stanju da primi 300 novih mladih kadrova medicinske struke i dodao da je to moguće samo zbog toga što je sada bolje stanje finansija.

Predsednik Vučić je rekao da je uloženo govoto pola milijarde evra u infrastrukturu i opremu te da nikada toliko nije bilo ulagano u srpsko zdravstvo i da očekuje velike rezultate do kraja godine. On je naglasio da je od početka 2013. godine do danas zaposleno 25.270 radnika, a da je odobreno 10.449 specijalizacija i užih specijalizacija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here