Predsednik Vučić prisustvovao ceremoniji obeležavanja završetka radova na konstrukciji Kule Beograd

0
84

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji obeležavanja završetka radova na konstrukciji poslednjeg sprata Kule Beograd, u okviru projekta Beograd na vodi, i izjavio da oseća veliki ponos zbog toga što je bio jedan od retkih koji su verovali u taj projekat i što je bio spreman da ga podrži.

 Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji obeležavanja završetka radova na konstrukciji poslednjeg sprata Kule Beograd, u okviru projekta Beograd na vodi. On i direktor kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar simbolično su izlili beton na Kuli Beograd, čime je zvanično obeležen završetak radova na konstrukciji te građevine. Vučić je tom prilikom istakao da ne postoji lepši pogled u Beogradu i dodao da je taj deo Beograda danas na putu da postane centar ekonomskih i kulturnih dešavanja. On je ocenio da će i za Beograd i za region biti dobra vest što će tu biti izgrađen i hotel iz lanca Marriott i to što je više od 900 porodica pronašlo svoj dom.

Direktor kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar rekao je da Kula Beograd nije samo visoka zgrada već ponos države i ponos naroda napomenuvši da svaki čovek u Srbiji treba da sanja, da bude ponosan i hrabar u svojim delima i da deluje skladno svojim snovima jer snovi se mogu ostvariti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here