Vulin primo ministra policije Angole

0
96

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Angole Euženiom Laborinjom koji se nalazi u zvaničnoj poseti našoj zemlјi.

 Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Angole Euženiom Laborinjom. Nakon sastanka ministri su istakli značaj dobre saradnje ministarstava policije Srbije i Angole i najavili nastavak te saradnje naročito u oblasti obuka i usavršavanja kadrova. Ministar Vulin se kolegi iz Angole zahvalio zbog hrabrog i principijelnog stava Angole po pitanju nepriznavanja lažne države Kosovo, kao i na pozivu da poseti Republiku Angolu.

Zahvalivši se na srdačnoj i bratskoj dobrodošlici, ministar Laborinjo je istakao da će stav Angole ostati čvrst u Interpolu po pitanju Kosova i da će takav biti i na predstojećem 89. zasedanju u Istanbulu.

Ministar Laborinjo se naročito zahvalio na srdačnom prijemu kod predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića rekavši da je predsednik Vučić potvrdio, a on tu poruku preneo svom predsedniku, da će Angola dobiti pomoć i podršku Srbije u borbi protiv kovida 19 i da će Srbija Angoli donirati izvesne količine vakcina različitih proizvođača.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here