Đorđe Vukadinović – Politički život u Srbiji kao rijaliti program

0
117

Najveća odgovornost za ovakvo posrnuće u političkom i javnom životu Srbije ide na račun Srpske napredne stranke i predsednika Vučića, izjavio je Đorđe Vukadinović, urednik „Nove srpske političke misli“.

Urednik “Nove srpske političke misli” i bivši poslanik Đorđe Vukadinović ocenio je da je suočavanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića pokazalo na šta nam se sveo politički život u Srbiji, kao i da je upravo taj događaj važan indikator dokle smo se srozali. Upitali smo Đorđa Vukadinovića šta je pri ovom susretu dvojice političara bilo najproblematičnije.

Politički analitičar i urednik „Nove srpske političke misli“, Đorđe Vukadinović, povodom sukoba predstavnika Narodne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekao je da se do sada nikada nije desilo da predsednik poziva opozicione predstavnike na fizički obračun i da se potom opozicija odazove. On je potvrdio da je i sam bio iznenađen time što su se opozicionari odazvali na poziv, ali je dodao i da predstavnici Narodne stranke nisu započeli kavgu, niti su pozvali predsednika na duel. On je naglasio da je ova partija dobila političke poene u javnosti nakon ovog sukoba, ali i da pojedinci, pa i stranke mogu praviti neku vrstu šou programa, dok državni zvaničnici, pogotovo predsednik republike, treba da reaguju na državnički način, što prema njegovim rečima nije bio slučaj kada je pitanju rekacija predsednika Vučića. Vukadinović je naglasio da je na osnovu onoga što je čuo i video na snimku, obezbeđenje jedino delovalo kao najracionalniji akter, a da su srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić direktno odgovorni za to što su se i javni i politički život Srbije sveli na najgoru vrstu rijaliti programa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here