Misterija oko smrti Vladimira Cvijana

0
260

U intervjuu koji sam radio sa Duškom Jakšićem, nekadašnjim saradnikom Vladimira Cvijana, Jakšić je rekao da je Cvijan veza između Srpske napredne stranke i predstavnika duboke države, izjavio je Dejan Petar Zlatanović, osnivač i urednik portala SRBIN INFO.

Dejan Petar Zlatanović, osnivač i urednik portala SRBIN INFO je rekao da je pri poslednjem kontaktu sa Vladimirom Cvijanom, a posle smrti Duška Jakšića, Cvijanovog saradnika, Cvijan napisao poruku da je u Londonu, da se neće vratiti u Srbiju i da se neće više baviti politikom. Dejan Petar Zlatanović, osnivač i urednik portala SRBIN INFO, izjavio je da je njegov poslednji telefonski razgovor sa Vladimirom Cvijanom, nekadašnjim visokim funkcionerom Srpske napredne stranke, završen prilično naglo. Zamolili smo osnivača i urednika televizije i portala SRBIN INFO da otkrije detalje tog razgovora.

Podsetimo, Vladimir Cvijan, prema zvaničnim navodima, bivši generalni sekretar Predsedništva Srbije i narodni poslanik utopio se 5. januara 2018. godine. Nakon obdukcionog nalaza i izveštaja policije, Više javno tužilaštvo u Beogradu je predmet arhiviralo, nalazeći da nema indicija koje bi upućivale da je njegova smrt posledica krivičnog dela. Ova informacija došla je više od tri godine kasnije od kako je bivši generalni sekretar Predsedništva Srbije i narodni poslanik Srpske napredne stranke preminuo. Čak i onda, ona nije objavljena incijativom države. Nakon toga, predstavnici advokatskih komora su potvrdili da je Cvijan 2018. godine ispisan iz registra advokata. Za to vreme, mnogi saradnici i prijatelji Vladimira Cvijana nisu imali kontakt sa njim, misleći da se Cvijan nalazi van zemlje. Dejan Petar Zlatanović, osnivač i urednik portala SRBIN INFO rekao je da je njegov poslednji razgovor sa Vladimirom Cvijanom završen naglo, nakon što je pomenuta smrt Cvijanovog saradnika Duška Jakšića, za koju Vladimir nije znao. Zlatanović je naglasio da je Cvijan bio šokiran tom vešću jer je Jakšić bio dobrog zdravstvenog stanja, kao i da je Zlatanović pri poslednjem kontaktu sa Cvijanom saznao da se on nalazi u Londonu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here