Kompanija Petkus inženjering proslavila 10 godina postojanja

0
199

Kompanija Petkus inženjering uspešno posluje u Zrenjaninu već 10 godina, a ovaj jubilej bio je povod da se rukovodstvo firme, radnici i gosti okupe na svečanosti organizovanoj u preduzeću. Za izvanredne rezultate postignute tokom prethodnih deset godina zaslužni su, prema rečima direktora Marka Umićevića, kako rukovodioci tako i radnici ove kompanije.

Kompanija Petkus inženjering u Zrenjaninu posluje od 2011. godine. Proteklih deset godina uspešnog poslovanja i razvitka kompanije rukovodstvo “Petkusa” obeležilo je sa svojim gostima i radnicima na prigodnoj svečanosti koju su svojim nastupom uveličali i članovi Kulturno-umetničkog društva „Pionir“. Firma se prema rečima generalnog direktora kompanije Marka Umićevića tokom jedne decenije razvijala i poslovala i iznad prvobitnih očekivanja. Kada je u pitanju poslednja godina, koju je obeležila pandemija korona virusa, kompanija je poslovala, takođe, iznad očekivanja. Za izvanredne rezultate zaslužni su, prema rečima direktora Umićevića, kako rukovodioci tako i radnici kompanije.

„Petkus inženjering” 10 godina posluje u sklopu kompanije „Umićević inženjering”, na čijem je čelu Borislav Umićević vlasnik i direktor, a u okviru koje posluju i „UM-ING” i „Petkus proces kontrol”.

Kompanija Petkus inženjering uspešno posluje na domaćem tržištu od 2011. godine, razvija sopstveni inženjering tim i proizvodnju te u saradnji sa matičnom kućom iz Nemačke uspešno završava neke od najvećih projekata u oblasti proizvodnje semenske robe i izgradnje novih skladišnih prostora za žitarice i uljarice na našim prostorima. Ova kompanija sve se češće pojavljuje i na internacionalnim projektima daleko od Zrenjanina i Srbije pa tako niču projekti u Rusiji, Kataru, Kini i na mnogim drugim mestima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here