Vučić posetio Kladovo

0
107

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Kladovo i tom prilikom najavio nova ulaganja u istok Srbije. Prilikom obilaska rekonstruisane mašinske prostorije hidroelektrane Đerdap 1, on je naglasio da će država pokazati dodatnu brigu o energetskoj efikasnosti Srbije, uz veća ulaganja u Elektroprivredu.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Kladovo i tom prilikom obišao rekonstruisane puteve B34, deonica Golo Brdo-HE Đerdap i B35, deonica HE Đerdap 1- Kladovo, kao i rekonstruisane mašinske prostorije hidroelektrane Đerdap 1 i komandni toranj za upravljanje brodske prevodnice. Na putu za Kladovo predsednik Vučić je najavio nova ulaganja u istok Srbije. Prilikom obilaska rekonstruisane mašinske prostorije hidroelektrane Đerdap 1, on je naglasio da će država pokazati dodatnu brigu o energetskoj efikasnosti Srbije, uz veća ulaganja u Elektroprivredu jer će u godinama koje dolaze biti velika borba da se obezbedi balansirana proizvodnja struje.

Predsednik Vučić je prilikom obilaska rekonstruisanog puta B34, deonica Golo Brdo-HE Đerdap istakao da je taj put žila kucavica za istok Srbije te da pokazuje svu lepotu naše zemlje. On je iskazao interesovanje i za put od Negotina do Brze Palanke u dužini od 30 kilometara, kao i put do Klokočevca. On je iskoristio priliku da zahvali radnicima na radu, trudu i energiji i dodao da će u budućnosti moći da računaju na više posla, ali i na zalaganje države da imaju veće plate kako bi mogli da planiraju budućnost za sebe i svoju decu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here