Borislav Novaković – Aleksandar Jovanović Ćuta radi u Vučićevu korist

0
353

Kada je u pitanju opozicija Vučić čini sve da nas fragmentuje i da nas podeli, da nas pocepa, rekao je Borislav Novaković, potpredsednik Narodne stranke.

Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta reagovao je na intervju predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, u kojem je, između ostalog, naveo da Jovanović radi u korist režima Aleksandra Vučića. On je naveo da ga na isti način napadaju predsednik Srbije i Jeremić, napominjući da je ono što radi čisto i jasno. Zamolili smo, Borislava Novakovića, potpredsednika Narodne stranke, da prokomentariše zbog čega je Ćuta, koji je u više navrata u svojim govorima izneo oštro protivljenje aktuelnom režimu, označen kao Vučićev čovek od strane lidera Narodne stranke.

Aleksandar Jovanović Ćuta je naveo da ga na isti način napadaju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Narodne stranke Vk Jeremić, napominjući da je ono što radi čisto i jasno te da se na potpuno isti način ophode prema njemu i prema najavi njegovog političkog angažmana. Borislav Novaković, potpredsednik Narodne stranke izjavio je da ga ne interesuje da li Ćuta to radi svesno ili nenamerno, ali da objektivno gledano, po posledicama njegovih rečenica, po onome što on izaziva kao reakciju u biračkom telu, on radi u korist Aleksandra Vučića, a protiv opozicije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here