Keramika Jovanović izgradila prvu „pametnu“ zgradu u Zrenjaninu

0
545

Keramika Jovanović izgradila je prvu „pametnu“ zgradu u Zrenjaninu i time podigla kvalitet izgradnje stanova na viši nivo, izjavio je Budimir Jovanović, osnivač i vlasnik kompanije Keramika Jovanović.

„Harmonija“ predstavlja novu stambenu zgradu izgrađenu u Obilićevoj 1 u Zrenjaninu. Koncepcijom gradnje, ali i funkcionalnošću i estetikom, ova zgrada zaintrigirala je građane Zrenjanina koji planiraju da postanu vlasnici sopstvene nekretnine. Uzimajući u obzir način gradnje, materijale koji su korišćeni, implementirani Smart Home sistem, „Harmonija“ opravdava epitet ‘pametne zgrade’. „Harmonija“ zadovoljava najviše standarde savremenog dizajna, a stanovi pružaju osećaj istinske prefinjenosti. Zamolili smo Budimira Jovanovića, osnivača i vlasnika kompanije Keramika Jovanović i investitora ove zgrade, da predstavi projekat „Harmonija“.

Stanovi unutar kompleksa „Harmonija“ koncipirani su tako da svim budućim stanarima pruže maksimalni komfor i olakšaju svakodnevni, užurbani ritam života. Takođe, ova takozvana pametna zgrada omogućava i i najsavremeniji pristup, digitalnu kontrolu i samostalno upravljanje, čime je koncept izgradnje stanova podigla na viši nivo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here