Radionica o bezbednosti na internetu žena s invaliditetom

0
136

Na internetu se kriju velike opasnosti za žene sa invaliditetom, poručili su iz Udruženja paraplegičara Banata.

Udruženje paraplegičara Banata organizovalo je u subotu radionicu „Bezbednost je ženskog roda“. Reč je o uvodnoj obuci o rodnoj ravnopravnosti kao i o značaju bezbednosti na internetu. Prostorije Udruženja paraplegičara Banata bile su premale za sve zainteresovane učesnice.

Predavačica Tatjana Tabački je veoma zadovoljna odzivom članica Udruženja paraplegičara Banata. Naša sagovornica ukazuje na velike opasnosti koje se kriju na internetu, pogotovo za osobe ženskog pola sa invaliditetom.

Jedna od učesnica radionice „Bezbednost je ženskog roda“ Snežana Nikolić podelila je sa nama prve utiske. Predsednik Udruženja paraplegičara Banata Nenad Krbavac iskoristio je priliku da najavi tradicionalnu, inkluzivnu regatu „Reka nas spaja“ koja će biti održana 7. avgusta na reci Begej u Zrenjaninu. Nenad Krbavac veruje da će ove godine biti još više učesnika regate.

Udruženje paraplegičara Banata poznato je po projektima koji pozivaju na inkluziju. Iz ovog udruženja obećavaju da će tokom leta organizovati još korisnih projekata za svoje članove, koji imaju za cilj otklanjanje bukvalnih ali i simboličnih barijera sa kojima se susreću u svakodnevnom životu osobe sa invaliditetom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here