Huškačko skandiranje na stadionu u Novom Pazaru

0
51

U Novom Pazaru navijači Partizana napravili su incident koji je uzburkao domaću sportsku javnost.

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je danas da su navijači Partizana od samog ulaska na Gradski stadion istakli uvredljive transparente i krenuli sa nacionalističkim skandiranjem, a da su se u javnosti pojavile brojne dezinformacije o dešavanjima tokom utakmice tih rivala u četvrtom kolu Super lige Srbije.

“Tokom prvih 20 minuta nije bilo problema i sve je slutilo na fudbalski spektakl, dok se nisu pojavili navijači Partizana s jasnim ciljem da provociraju domaću publiku. Na nacionalističke parole navijači Novog Pazara najpre su odgovorili zvižducima, a kada su pristalice gostiju krenule s povicima ‘nož, žica, Srebrenica’ usledile su takođe neprihvatljive, političke i nacionalističke parole od strane pazarskih navijača, koji su se nalazili na zapadnoj tribini stadiona”, saopštili su Novopazarci.

Oni su istakli da na severnoj tribini, gde su bile dve organizovane grupe navijača Novog Pazara, nije bilo nacionalističkih transparenta i nacionalističkog skandiranja, a da su pojedini “takozvani navijači Pazara sa zapadne tribine svojim nepromišljenjim skandiranjima, kojima nije mesto na stadionu Novog Pazara, naneli ogromnu štetu klubu”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here