Narodna stranka – Nenormalno je da predsednik države u 21. veku poziva nekoga da se bije

0
129

Povodom nedavnog Vučićevog poziva čelnicima opozicije da se biju, novinar Dejan Petar Zlatanović je preneo da se seća da su članovi Narodne stranke komentarisali da je nenormalno da predsednik države u 21. veku poziva nekoga da se bije.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić sve slagao o susretu sa čelnicima te stranke u Predsedništvu. To je dokazao snimak tog događaja, za koji Vučić nije znao da postoji pa se, prema rečima Vuka Jeremića, “zaleteo sa izmišljanjima” koja su objavili tabloidi i televizije pod njegovom kontrolom. Na licu mesta bio je i osnivač i urednik televizije i portala SRBIN INFO, Dejan Petar Zlatanović. Zamolili smo Dejana da prokomentariše kako je susret Jeremića i Vučića zaista izgledao.

Jeremić je rekao da je izvor „prorežimskih medija mogao biti samo Vučić lično“ i da je taj slučaj pokazao da je „reč o patološkom lažovu i koliko se može verovati njegovim interpretacijama“ i drugih događaja koji se održavaju iza zatvorenih vrata.

Novinar Dejan Petar Zlatanović je bio na licu mesta i čuo je razgovor ljudi iz Narodne stranke koji su komentarisali da je nenormalno da vas neko zove na tuču u 21. veku a predsednik je države.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here