Nova nedeljna akcija na stovarištima Ogrev traje od danas do 20. avgusta

0
29

Nova nedeljna akcija na stovarištima Ogrev traje od 13. avgusta do 20. avgusta, a u tom periodu po sniženim cenama možete kupiti sudopere Blanco, tuš kabinu Una, sobna vrata Craft Master Luk, superflex D2 hidro weber, blok 25 L za zidanje, više vrsta briketa super, i još dosta toga po veoma povoljnim cenama.

Stovarišta “Ogrev” u svojim ponudama imaju  celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija koja će trajati od 13. do 20. avgusta donosi najpovoljnije cene sledećih artikala:

Kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja, pa tako svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here