Ministarka Kisić Tepavčević obišla Dom za decu i omladinu „Drinka Pavlović“

0
97

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić Tepavčević obišla je danas renovirane prostorije u Domu za decu i omladinu „Drinka Pavlović“ u Beogradu, poručivši da je svako ulaganje u decu ulaganje u budućnost.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, zajedno sa princezom Katarinom Karađorđević, čija je fondacija realizovala projekat, obišla je danas renovirane prostorije u Domu za decu i omladinu „Drinka Pavlović u Beogradu. Ministarka je rekla da su deca najveće naše bogatstvo, a da je jedan od prioriteta resornog ministarstva poboljšanje uslova i kvaliteta života dece i svih korisnika koji su smešteni u ustanovama socijalne zaštite.

Princeza Katarina Karađorđević je istakla da je pomoć ustanovama koje brinu o deci jedan od najvažnijih ciljeva njene fondacije, jer su deca najveće blago.

Direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“ Zoran Milačić izrazio je veliko zadovoljstvo time što postoji podrška u obezbeđivanju boljih i funkcionalnijih prostornih uslova, koji su od velikog značaja za realizaciju procesa vaspitanja i podrške deci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here