Dragoljub Simonović – Predsednik opštine Grocka treba da odgovara za nedela koja je učinio

0
203

Povodom hapšenja predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića, bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović je izjavio da je ,,munja udarila na mesto gde treba da udari ali gde će da završi strelica, to ćemo da vidimo.”

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije – Odeljenja za borbu protiv korupcije i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su osam osoba koje se sumnjiče da su nezakonitim postupanjem omogućile izvođenje nelegalnih građevinskih radova na teritoriji Opštine Palilula. Među njima je i predsednik beogradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić. Zamolili smo bivšeg predsednika opštine Grocka Dragoljuba Simonovića da prokomentariše ova dešavanja.

Policija je početkom juna uhapsila predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovićiča i još osam osoba koje se sumnjiče da su zloupotrebom službenog položaja omogućile nelegalnu izgradnju objekata bez građevinske dozvole na teritoriji opštine Palilula u periodu od jula 2016. do novembra 2018. godine, te da su od investitora za navedene objekte protivpravno prisvojili oko 28.800.000 dinara. Komentarišući ovaj slučaj, bivši predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović je izjavio da Jovičić mora da odgovara za to što je radio ali i mnogi drugi iz gradske vlasti koji su umreženi u ovom sistemu kriminala oko nelegalne gradnje na teritoriji celog Beograda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here