Ogrev – 20% popusta na celokupan asortiman kupatilskog nameštaja

0
35

Tokom nove akcije na stovarištima Ogrev na popustu će biti španska keramika, udarna bušilica, drvo u paleti i duo set Herz. 30. i 31. avgusta očekuje vas popust od 20% na celokupan asortiman kupatilskog nameštaja.

Stovarišta “Ogrev” u svom asortimanu imaju celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova akcija donosi snižene cene pojedinih artikala, kao i popust od 20% na celokupan asortiman kupatilskog nameštaja.

Kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja, pa tako svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here