Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima Ogrev od 3. do 10. septembra po sniženim cenama možete kupiti pločice, wc šolju, hidroizolaciju, stiropor, giter opeku i ogrevno drvo.

Stovarišta “Ogrev” u svom asortimanu imaju celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova akcija donosi snižene cene pločica, wc šolje, hidroizolacije, stiropora, giter opeke, a pred grejnu sezonu po akcijskoj ceni možete kupiti i ogrevno drvo.

Kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja, pa tako svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.