Ministar Vulin obišao Policijsku stanicu u Prokuplju

0
17

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije, Aleksandar Vulin, obišao je danas Policijsku upravu u Prokuplju. On je tom prilikom istakao da MUP neće tolerisati šverc akcizne robe i da upravo policijska uprava koju je obišao ima posebnu odgovornost u presecanju krijumčarskih kanala.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Prokuplju i nakon sastanka sa načelnikom i rukovodiocima istakao da šverc akcizne robe nije samo pljačka budžeta, već i svakog građanina i da Policijska uprava Prokuplje ima posebnu odgovornost u presecanju krijumčarskih kanala. Govoreći o rezultatima rada Policijske uprave u Prokuplju ministar je naveo da je zadovoljan radom policije u ovoj upravi, ali da očekuje apsolutnu budnost i još veće angažovanje u borbi protiv trgovine nedozvoljenim akciznim proizvodima. Vulin je poručio da se borbom protiv nelegalne trgovine akciznim proizvodima, MUP bori za bolju budućnost naše dece i sprečava da se novac namenjen za škole, bolnice, ulaganja u bezbednost i infrastrukturu slije u ruke kriminalaca.

Ministar Vulin se nakon obilaska Policijske uprave u Prokuplju sastao i sa gradonačelnikom te opštine Milanom Aranđelovićem. Ministar je istakao dobru saradnju lokalne samouprave i policije i naglasio da je borba za veću bezbednost građana zajednički cilj. Ministar Vulin je zahvalio Opštini Prokuplje koja će izdvojiti sredstva za izgradnju nove baze Žandarmerije i nabavku kamera za kontrolu saobraćaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here