Ministar Vulin obišao Policijsku stanicu u Prokuplju

0
73

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije, Aleksandar Vulin, obišao je danas Policijsku upravu u Prokuplju. On je tom prilikom istakao da MUP neće tolerisati šverc akcizne robe i da upravo policijska uprava koju je obišao ima posebnu odgovornost u presecanju krijumčarskih kanala.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas Policijsku upravu u Prokuplјu i nakon sastanka sa načelnikom i rukovodiocima istakao da šverc akcizne robe nije samo plјačka budžeta, već i svakog građanina i da Policijska uprava Prokuplјe ima posebnu odgovornost u presecanju krijumčarskih kanala. Govoreći o rezultatima rada Policijske uprave u Prokuplјu ministar je naveo da je zadovolјan radom policije u ovoj upravi, ali da očekuje apsolutnu budnost i još veće angažovanje u borbi protiv trgovine nedozvolјenim akciznim proizvodima. Vulin je poručio da se borbom protiv nelegalne trgovine akciznim proizvodima, MUP bori za bolјu budućnost naše dece i sprečava da se novac namenjen za škole, bolnice, ulaganja u bezbednost i infrastrukturu slije u ruke kriminalaca.

Ministar Vulin se nakon obilaska Policijske uprave u Prokuplјu sastao i sa gradonačelnikom te opštine Milanom Aranđelovićem. Ministar je istakao dobru saradnju lokalne samouprave i policije i naglasio da je borba za veću bezbednost građana zajednički cilј. Ministar Vulin je zahvalio Opštini Prokuplјe koja će izdvojiti sredstva za izgradnju nove baze Žandarmerije i nabavku kamera za kontrolu saobraćaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here