Misteriozna smrt Vladimira Cvijana

0
72

Dok režimski mediji ignorišu slučaj smrti Vladimira Cvijana i ne smeju da pomenu njegovo ime, prema rečima Predraga Pece Popovića spekulacijama o njegovoj sudbini najviše se bave opozicioni profesionalni mediji koji, kako je rekao, “plasiraju informacije koje unose šum u sistem i koje sprečavaju jasan pogled na suštinu problema.”

Način na koji je medijski obrađena vest o smrti Vladimira Cvijana jasno pokazuje odnos takozvanih režimskih i takozvanih opozicionih medija prema istini i činjenicama. Ovo je izjavio zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Predrag  Popović. Dok mediji bliski režimu apeluju da se ne kopa po prošlosti, opozicioni mediji forsiraju priču o dokazanom samoubistvu Vladimira Cvijana. Da li je cilj ovakvog informisanja da se građani poptuno zbune i dezinformišu da bi se od javnosti sakrila istina, upitali smo Predraga Popovića.

Tri godine posle smrti Vladimira Cvijana,  javnost je i dalje u neverici zbog saznanja da su vlast, policija, lekari, advokati, mediji i članovi pokojnikove porodice, skrivali informaciju o tragediji koja je konstatovana 5. januara 2018. godine, kad je u Dunavu pronađeno telo bivšeg savetnika dvojice predsednika Srbije, narodnog poslanika, potpredsednika vladajuće stranke i poznatog advokata. Komentarišući ovu činjenicu, zamenik glavnog urednika Magazina Tabloid Predrag Peca Popović je rekao da Srbija treba da insistira na tome da se otkrije kompletna pozadina slučaja Cvijan i istakao da u protivnom svakom od nas može da se desi takva sudbina, da kao žrtve budemo sakriveni i od svojih najbližih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here