Milan Dumanović – Nebojša Stefanović neće završiti u zatvoru

0
94

Ostavkom na mesto predsednika beogradskog Odbora SNS-a Nebojša Stefanović je dobio potvrdu da neće biti uhapšen, izjavio je Milan Dumanović, kao i da je kompromisno rešenje sukoba između Stefanovića i Vučića koje je rezultiralo Stefanovićevom ostavkom na mesto predsednika gradskog odbora SNS-a, pokazalo je da su obojica slabi igrači.

Član pokreta „Oslobođenje“ i bivši inspektor Uprave kriminalističke policije Milan Dumanović izjavio je da će zamenik predsednika Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović najverovatnije biti smenjen sa svih funkcija, ali da neće završiti u zatvoru. Dumanović je agenciji Beta kazao da će se sukob između Stefanovića i predsednika Aleksandra Vučića završiti kompromisom. Zamolili smo Dumanovića da pojasni ovakve navode i kaže kakva vrsta kompromisa bi se mogla očekivati.

Aktuelni ministar odbrane, Nebojša Stefanović, podneo je ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu, a Stefanovićev odlazak usledio je posle zahteva niza lokalnih organizacija da napusti funkciju zbog nezadovoljstva njegovim načinom rada, ali i zbog „nereagovanja” na navodno prisluškivanje predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića. Momir Stojanović, nekadašnji visoki funkcioner SNS-a je rekao da je znao da “Vučić neće do kraja potopiti Stefanovića, ali da je smenom sa mesta predsednika beogradskog odbora uspeo da mu izmakne glavnu polugu uticaja u stranci”.

Bivši inspektor Uprave kriminalističke policije i član pokreta Oslobođenje Milan Dumanović smatra da je Stefanovićeva ostavka deo kompromisnog rešenja sukoba između njega i Vučića kojim su obojica pokazali da su “slabi igrači”. Vučić, jer nije mogao da smeni sa svih funkcija i uhapsi Stefanovića, a Stefanović, jer nije mogao da se suprotstavi Vučiću, ocenio je Dumanović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here