MDA karting tim privodi kraju uspešnu sezonu

0
168

U okviru manifestacije Sportski dan, koja je održana na Trgu slobode u Zrenjaninu, svoje takmičare i svoje uspehe predstavio je karting tim MDA. Članovi ovog tima ostvarili su zavidne rezultate tokom ove takmičarske sezone, a do kraja ih očekuje još jedna trka u Beogradu.

Na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je Sportski dan koji je okupio mnogobrojne sportske kolektive iz našeg grada. Interesovanje posetilaca bilo je veliko, a posebnu pažnju privukao je MDA karting tim koji je Zrenjanincima prikazao svoje kartinge, ali i predstavio članove kluba i njihove uspehe na mnogobrojnim takmičenjima u proteklom periodu. Osnivač kluba Aleksandar Momčilov istakao je da je interesovanje za karting veliko, kao i uvek, ali da se deca slabo opredeljuju za ovaj sport jer on iziskuje velika novčana sredstva. Kada je u pitanju njegov tim tri takmičara zabeležila su ove sezone zavidne rezultate.

Takmičari ovog kluba, braća Aleksa i Danilo Milošev, i ove takmičarske sezone ostvarili su odlične rezultate, na samom kraju sezone očekuje ih još jedna važna trka u kojoj se nadaju da će ostvariti uspeh.

Tokom ove takmičarske sezone, kao i tokom prethodne, za ispravnost kartinga i bezbednost vozača na stazi starao se Aleksa Stankov, koji je ponosan na uspehe članova svog tima.

Veliki broj mališana koji su danas bili na trgu posetio je štand MDA karting tima gde su se raspitivali o tome šta je karting, kako mogu da treniraju ovaj sport i šta je neophodno da postanu dobri vozači i vrhunski šampioni kao Danilo i Aleksa Milošev. U iščekivanju novih odličja sa trka i u iščekivanju novih saboraca u svom timu braća Milošev pripremaju se za poslednju trku ove sezone, koja će biti održana početkom oktobra u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here