Veče indijske kulture i duhovnosti u Kulturnom centru Zrenjanina

0
75

U Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u subotu 25. septembra sa početkom od 18 časova biće održano veče indijske kulture i duhovnosti. Ovaj događaj organizuje Udruženje Mohanđi Srbija, a ulaz će za sve posetioce biti besplatan.

U organizaciji Udruženja Mohanđi Srbija u Kulturnom centru Zrenjanina u subotu 25. septembra, sa početkom u 18 časova biće održano veče indijske kulture i duhovnosti. U okviru dvo i po časovnog programa posetioci će moći da uživaju u tradicionalnom plesu, meditaciji, u odlomcima Mohanđijeve knjige, a biće im predstavljena i humanitarna akt fondacija koja je izuzetno aktivna na području Zrenjanina.

Naša sagovornica, Monika, je rekla da ju je njen unutrašnji glas poveo u Indiju gde je istražila sve njene čari i iz koje se vratila još više oduševljena ovom dalekom zemljom.

Organizator večeri indijske kulture i duhovnosti je Udruženje Mohanđi, koje u Srbiji postoji od 2016. godine i koje se trudi da našim građanima prenese glavna Mohanđijeva učenja kao što su nenasilje, ljubav, ljubaznost i saosećanje.

Svi ljubitelji indijske kulture i duhovnosti, kao i oni koji nisu dovoljno upoznati sa posebnostima Indije i njene kulture mogu sasvim besplatno u subotu, 25. septembra, od 18 časova u Vellikoj Sali Kulturnog centra Zrenjanina prisustvovati večeri posvećenoj kulturi i duhovnosti daleke Indije i učenjima duhovnog majstora i filantropa Mohanđija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here