Koalicija NADA predstavila Zrenjanincima program i predsedničkog kandidata Miloša Jovanovića

0
120

Predstavnici Srpske koalicije NADA posetili su u subotu Zrenjanin, gde su razgovarali sa stanovnicima našeg grada o problemima u Zrenjaninu, ali i o problemima koji postoje u celoj zemlji. Zrenjanincima se predstavio i predsednički kandidat dr Miloš Jovanović.

Predstavnici Srpske koalicije NADA, koju čine POKS, DSS i 23 udruženja građana posetili su u subotu Zrenjanin. Oni su na glavnoj gradskoj pijaci sa stanovnicima Zrenjanina razgovarali o problemima koji ih tište u njihovoj sredini, ali i o problemima koji postoje na republičkom nivou. Predsednički kandidat dr Miloš Jovanović je u razgovoru sa Zrenjanincima poručio da je neophodno da se uvede red u Srbiji i da se ubije ideja partijske države u kojoj se sve svodi na partijsku knjižicu.

U Zrenjaninu je boravio i portparol POKS-a Miloš Parandilović koji je rekao da koalicija NADA nije niti za bivšu vlast niti za sadašnju već da ona nudi drugačiji način bavljenja politikom. On je takođe sa Zrenjanincima razgovarao o problemima koji ih muče.

Govoreći o svojim planovima i svom političkom programu predstavnici koalicije NADA su na glavnoj gradskoj pijaci u Zrenjaninu poručili da će se boriti za red u državi i da će se boriti protiv korupcije i partokratije, a za uzvrat su zatražili samo poverenje građana na izborima aprila naredne godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here