Vodovod i kanalizacija Zrenjanin – Oštećena vodovodna mreža u ulici Pere Dobrinovića

0
73

Tokom izvođenja sopstvenih radova JKP „Gradska toplana“ teško je oštetila vodovodnu mrežu u ulici Pere Dobrinovića, zbog čega su pomenuta i ulice u njenoj neposrednoj okolini bez vode. U toku su pripremne radnje za izgradnju privremene vodovodne mreže kako bi se obezbedila voda za pomenuti rejon, a potom će se, zbog težine oštećenja, izvršiti i zamena 250 metara vodovodne mreže u ulici Pere Dobrinovića, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.

Tokom izvođenja sopstvenih radova JKP „Gradska toplana“ je danas u prepodnevnim časovima teško oštetila vodovodnu mrežu u ulici Pere Dobrinovića, zbog čega je došlo do prekida vodosnabdevanja u rejonu ulica Pere Dobrinovića – Lidl – Uroša Predića – deo Laze Kostića. Odmah po izlasku na teren ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su utvrdile da zbog stepena oštećenja vodovodnu mrežu nije moguće sanirati, i da je neophodna zamena cevi vodovodne mreže u dužini od 250 metara. Da bi se obezbedilo vodosnabdevanje do momenta nabavka materijala za potrebnu zamenu cevi, odlučeno je da se oštećeni deo mreže premosti izgradnjom privremene mreže na površini zemlje. Nakon završetka svih pomenutih radova biće uspostavljeno uredno vodosnabdevanje u pomenutom rejonu.

O radovima na zameni 250 metara teško oštećene vodovodne mreže, i potrebnom vremenu za njihovo izvođenje, javnost će blagovremeno biti obaveštena. JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin ulaže maksimalne napore da otkloni posledice havarije izazvane ne svojom krivicom, i da u što kraćem vremenskom periodu obezbedi sve uslove za uredno vodosnabdevanje građana koji žive u pomenutom rejonu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here