Zdrava Srbija – Proglašena izborna lista u Negotinu

0
90

Izborna komisija opštine Negotin proglasila je pod rednim brojem pet izbornu listu „Zdrava Srbija – Milan Stamatović“ u vezi sa predstojećim izborima za odbornike Skupštine opštine Negotin koji će se za nešto više od dve nedelje održati u Negotinu.

17. oktobra u Negotinu će biti održani izbori za odbornike Skupštine opštine Negotin. Na tim izborima izborna lista „Zdrava Srbija – Milan Stamatović“ biće pod rednim brojem pet. Zdrava Srbija je nedavno otvorila kancelariju stranke a formiran je i opštinski odbor u Negotinu, koji čine iskusni ljudi, ostvareni u svojim profesijama i iza kojih stoje rezultati. Takođe, Zdravoj Srbiji u Negotinu su se priključili mladi koji žele da svojim znanjima i energijom daju doprinos mestu u kome žive i da ga učine boljim.

Kao i u ostalim delovima Srbije u kojima je Zdrava Srbija aktivna, članovi opštinskog odbora u Negotinu će se boriti za veću zaposlenost svojih sugrađana, kako u urbanoj, tako i u seoskim sredinama, za približno slične uslove rada i života kao u razvijenim opštinama Srbije, za veće iskorišćenje turističkih i svih ostalih potencijala opštine Negotin. Jedan od glavnih zadataka opštinskog odbora biće i aktivnosti u cilju stvaranja uslova za ostanaka mladih u svojim sredinama, uz istovremenu izgradnju infrastrukture, pružanje kvalitetnije zdravstvene zaštite i očuvanje zdrave životne sredine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here