Goran Davidović – I Vučić je živ čovek koji može da se razboli

0
225

Goran Davidović, vođa „Nacionalnog stroja“ je rekao da veruje da je predsednik Aleksandar Vučić zbog zdravstvenog stanja bio otkazao sve sastanke, pa i one u vezi sa rešavanjem situacije na Kosovu.

Predsednik Aleksandar Vučić nije se oglašavao par dana po pitanju situacije na Kosovu. Prema navodima premijerke Ane Brnabić, njemu je zbog izuzetnih napora pao imunitet, imao je zdravstvene probleme, pa je bio primoran da otkaže sve sastanke. Pitali smo Gorana Davidovića, vođu „Nacionalnog stroja“ da li je ovakav Vučićev potez bio nova taktika u rešavanju problema na Kosovu i Metohiji ili se time ostavio prostor za delovanje kosovskim vlastima.

Nakon par dana odsustva, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je 29. septembra na svom instagram profilu da je dočekao u Beogradu predsednicu Evropske komisije Ursulu fon der Lajen. On joj je poželeo dobrodošlicu i poklonio buket cveća, a dočekala ju je i počasna garda. Vučić je zahvalio predsednici Evropske komisije Ursuli za njen stav o krizi na severu Kosova i o svemu, za šta je iznela, prema njegovim rečima, dovoljno balansiran pristup i dodao da je ona više nego bilo ko drugi kompetentna da iznese objektivan stav o političkim kretanjima u Evropi i svetu. Vučić je izjavio, govoreći o pregovorima Beograda i Prištine u Briselu, da veruje da će ovaj sporazum pomoći da se izbegnu budući problemi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here