Pokret Ljubav, vera, nada – Konferencija “Vučiću, vrati kamilu”

0
158

Predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” Nemanja Šarović optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da “krade” poklone koje dobija kao državni funkcioner što ga čini “nedostojnim mesta predsednika” i kao “dokaz” pokazao nekoliko velikih fotografija napravljenih, kako je naveo, za vreme svetski poznatog sajma.

Predsednik pokreta “Ljubav, vera, nada” Nemanja Šarović optužio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da “krade” poklone koje dobija kao državni funkcioner. On je rekao da predsednik Srbije ima mnogo slabosti, a da je posebno slab na poklone koje je dobijao vršeći svoju funkciju te da ga protivpravno prisvajanje tih poklona čini nedostojnim mesta predsednika.

Od poklona koje je Vučić protivpravno prisvojio Šarović je izdvojio kamilu koju je sadašnji predsednik Srbije dobio 2013. godine na svetski poznatom sajmu naoružanja u Abu Dabiju.

Za plakate sa slikom kamile i natpisom „Vučiću vrati kamilu“, koji su osvanuli prethodnih dana u centru Beograda, Šarović je rekao da ih je izlepio ovaj Pokret i dodao kako je spreman da organizuje slične „izložbe Vučićevih kradja u gradovima širom Srbije“.

Šarović je naveo da će Agenciji za borbu protiv korupcije predati fotografije kao „dokaz da je Vučić zloupotrebio svoj položaj“ iako je do sad predao više od trideset sličnih prijava protiv Vučića ovom telu koje, kako je naglasio, nije reagovalo. „Nastaviću da ih mučim i predajem im dokaze. Kada bi radili ono što su po zakonu dužni trebalo bi da objave javnu preporuku da Vučić podnese ostavku na mesto predsednika“, rekao je Šarović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here