Ministar Vulin i direktor “Pošta Srbije” o podizanju nivoa bezbednosti u objektima preduzeća

0
141

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa direktorom „Pošta Srbije“ Zoranom Đorđevićem o modalitetima unapređenja i podizanja nivoa bezbednosti u objektima ovog javnog preduzeća.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas prilikom sastanka sa direktorom „Pošta Srbije“ Zoranom Đorđevićem da su objekti ovog preduzeća bezbedni, ali da će se raditi na tome da budu još bezbedniji i zaštićeniji. Ministar Vulin je poručio da  zaposleni i građani koji posećuju objekte ovog javnog preduzeća, pre svega naši penzioneri mogu da budu mirni i spokojni, jer je njihova policija tu.

Zahvaljujući brzim i efikasnim radom pripadnika policije u poslednje tri nedelje uhapšeno je više kriminalnih grupa koje su pljačkale “Pošte Srbije”. Pripadnici policije su u Beogradu brzom akcijom uhapsili tri osobe neposredno nakon izvršene teške krađe u pošti u Užicu i rasvetlili više ovih krivičnih dela na prostoru Beograda za koje se terete osumnjičeni. Ukraden novac, više od 700.000 dinara pronađen je kod osumnjičenih i vraćen pošti u Užicu, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. On je rekao da je u prethodnom periodu policija svojim intenzivnim radom rasvetlila veći broj razbojništava i krađa počinjenih na štetu “Pošte Srbije” i u Šapcu i u Babušnici i drugim mestima u Srbiji i dodao da je u tri slučaja policija počinioce uhapsila neposredno nakon izvršenog krivičnog dela.

Direktor “Pošte Srbije” Zoran Đorđević zahvalio se ministru Vulinu i pripadnicima policije na efikasnom i odgovornom radu i istakao da su u poslednjem periodu objekti pošte znatno bezbedniji, a da se radnici pošte i građani osećaju mnogo sigurnije i zaštićenije.

Sastanku su prisustvovali i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić kao i direktor Prateće funkcije bezbednosti i zaštite „Pošta Srbije“ Marina Furtula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here