Vulin na kolegijumu UKP-a o rešavanju slučaja ubistva porodice Đokić

0
34

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i ostalim rukovodiocima UKP-a.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i ostalim rukovodiocima UKP-a. Načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić i rukovodioci službi u okviru UKP-a referisali su ministru o tekućim planovima i aktivnostima u svojim linijama rada. Ministar Vulin je posebno informisan o preduzetim merama u slučaju teškog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca. Ministar unutrašnjih poslova je naglasio da očekuje maksimalno zalaganje pripadnika UKP-a u rasvetljavanju ovog monstruoznog zločina.

Takođe, na kolegijumu su analizirani i postignuti rezultati u borbi sa kriminalom na teritoriji cele Srbije, a posebno u borbi sa  trgovinom narkoticima kao i krivičnim delima iz oblasti korupcije i privrednog kriminala. Posebno se razgovaralo i o akciji “Gnev” i pronalaženju i zatvaranju 58 ilegalnih kladionica. Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti sa jednovremnim organizovanim udarima po kriminalcima na čitavoj teritoriji Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here