Milan Stamatović – Podrška kandidatima Zdrave Srbije u Negotinu

0
86

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović boravio je u Negotinu kako bi pružio podršku kandidatima svoje liste pred lokalne izbore koji će biti održani u nedelju. Prilikom ove posete Stamatović je izjavio da će Zdrava Srbija na izborima naredne godine nastupiti samostalno.

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović posetio je Negotin kako bi kandidatima svoje izborne liste, u ime svih 60 lokalnih odbora iz cele Srbije, dao podršku, uoči opštinskih izbora koji se održavaju u nedelju. Tom prilikom on je rekao da su se naši slavni preci, a među njima i njegov predak Stanoje Stamatović Glavaš, čija je bratanica bila udata za Hajduk-Veljka Petrovića, borili za oslobođenje od Turaka, a da se on i predstavnici njegove stranke danas bore za zdravu i još zdraviju Srbiju, za pristojan život, za mlade da imaju posla u svojoj zemlji, da mogu za sebe i svoju porodicu da obezbede uslove života dostojne čoveka 21. veka, kao i za one najstarije, da mogu da uživaju u „trećem dobu“ nakon godina napornog rada.

Stamatović je u Negotinu rekao da je baš junačku „Hajduk-Veljkovu Krajinu“ izabrao kao mesto odakle obaveštava Srbiju da će Zdrava Srbija, na proleće, izaći samostalno na predstojeće izbore.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here