Goran Davidović – Zajedničkom borbom protiv izborne krađe

0
94

Ideja da svi članovi opozicionih biračkih odbora rade kao jedan tim je dobra, ali je u praksi situacija drugačija jer svako vuče na stranu svoje, ili posle izbora prikriva neke nepravilnosti vladajuće stranke, izjavio je vođa ,,Nacionalnog stroja” Goran Davidović.

Boško Obradović, prvi čovek Pokreta Dveri, poručio je da na predstojećim izborima svi članovi biračkih odbora ispred opozicije treba da funkcionišu na biračkom mestu kao jedan tim i da kroz zajedničku saradnju spreče bilo kakav oblik izbornih nepravilnosti i neregularnosti. Pitali smo Gorana Davidovića, vođu „Nacionalnog stroja“ da li smatra da bi ovaj metod bio delotvoran za promenu vlasti ili bi trebalo koristiti neke druge mogućnosti.

Zajednička borba protiv izborne krađe predstavlja jedan od najbitnijih oblika opozicione saradnje na sledećim izborima, tako da, prema rečima lidera “Dveri” Boška Obradovića, treba obratiti pažnju na kvalitet, obučenost i moral članova  biračkih odbora i napraviti unutaropozicionu saradnju kako bi se sprečio bilo kakav oblik izbornih nepravilnosti. Komentarišući Obradovićev predlog, Goran Davidović je ocenio da je ideja dobra ali i naivna, jer su do sada opozicioni članovi biračkih odbora bili tim samo kada je trebalo “pojesti i popiti posle izbora i kada neko iz vladajuće stranke treba da napravi ili prikrije neku nepravilnost”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here