Mirović – Stanovi za 32 socijalno ugrožene porodice u Baču

0
104

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirovic obišao je u Baču radove na izgradnji zgrade za stambeno zbrinjavanje porodica čiji su domovi izgoreli u požaru u oktobru 2020. godine.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas u Baču radove na izgradnji zgrade u kojoj će biti smeštene porodice čiji su domovi izgoreli u požaru u oktobru prošle godine, kao i socijalno ugrožene porodice iz ove opštine. Reč je o objektu površine 2.200 kvadratnih metara u kojem će biti smeštene ukupno 32 porodice.

Pokrajinska vlada je u novembru prošle godine izdvojila oko dva miliona dinara za obezbeđivanje privremenog smeštaja za porodice koje su ostale bez domova, a u kojima je i jedanaestoro dece.

Predsednik Opštine Steva Panić je istakao da je vrednost ove investicije 130 miliona dinara, da će u njoj biti 32 stana koja su predviđena za porodice čiji su domovi izgoreli u požaru pre godinu dana, kao i za veliki broj nezbrinutih lica koja se nalaze na teritoriji opštine Bač a kojima je potreban krov nad glavom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here