Vulin – Donacija opreme saobraćajnoj policiji

0
208

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas primopredaji opreme koju je Udruženje osiguravača Srbije doniralo saobraćajnoj policiji.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas primopredaji opreme koju je Udruženje osiguravača Srbije doniralo saobraćajnoj policiji i tom prilikom poručio da je ova donacija značajan pomak za našu policiju, koja će mnogo više vozača moći da testira, a samim tim i mnogo više pijanih ili drogiranih vozača da isklјuči iz saobraćaja.

Generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije Duško Jovanović naglasio je da ovo Udruženje nastavlјa vrlo uspešnu saradnju sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i poručio da svi treba da vodimo računa i delujemo preventivno kako bi se smanjila šteta na našim putevima.

Vršilac dužnosti načelnika Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević zahvalio se Udruženju osiguravača na donaciji koja će, kako je istakao, uticati na povećanje bezbednosti na srpskim putevima.

Udruženje osiguravača Srbije doniralo je Ministarstvu unutrašnjih poslova četiri uređaja „Dreger Drug test 5000“ i 2.000 komada odgovarajućih kolektora za uzorkovanje telesnih tečnosti i testiranje na osam vrsta različitih psihoaktivnih supstanci.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here