Ogrev – Nova nedeljna akcija

0
29

Na stovarištima Ogrev tokom nove nedeljne akcije po sniženim cenama možete kupiti plafonske obloge, stirodur, blok za zidanje i više vrsta briketa. Ogrev iz svoje ponude izdvaja i pločice velikih formata i wc šolje Laufen.

Stovarišta “Ogrev” se u gradu nalaze na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, a u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb, a u ovim objektima možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Tokom nove nedeljne akcije po sniženim cenama možete kupiti plafonske obloge, stirodur, blok za zidanje i više vrsta briketa, a Ogrev iz svoje ponude izdvaja i pločice velikih formata i wc šolje Laufen.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here