Vulin – Modernizacija Policijske brigade

0
234

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Policijske brigade gde se uverio u njihovu obučenost, spremnost i opremlјenost, poručivši im da će od sada pa ubuduće, Ministarstvo činiti sve da olakša posao svih pripadnika brigade.

Ministar Vulin obišao je danas pripadnike Policijske brigade gde se uverio u njihovu obučenost, spremnost i opremlјenost i istakao da mu je posebno drago što su pripadnici ove brigade konačno dobili opremu kakvu zaslužuju i koja će im olakšati svakodnevni posao.

Ministar Vulin poručio je pripadnicima Policijske brigade da su oni brana svakome ko bi pokušao da ugrozi stabilnost naše zemlјe i svakom ko krši zakon, a da je posao ministra da sačuva njih, kao što pripadnici Policijske brigade čuvaju našu zemlјu i javni red i mir.

Ministar unutrašnjih poslova je izjavio da su u Policijskoj brigadi lјudi koji su u najtežim vremenima pokazali kako se voli i čuva domovina i  istakao da u njihovu lјubav prema zemlјi i patriotizam, niko ne može da sumnja.

U proteklih godinu dana Ministarstvo unutrašnjih poslova je za potrebe što efikasnijeg rada i funkcionisanja pripadnika brigade obezbedilo najsavremenije uređaje, sportsku opremu, zaštitnu opremu, uniforme, obuću, adekvatne sprave za vežbanje. Obezbeđena je zaštitna oprema za pripadnike koji regulišu javni red i mir, obezbeđena je oprema za balističku zaštitu, oprema za pripadnike Čete konjanika i Čete vodiča službenih pasa, kao i oprema za pripadnike čete za protivdiverzionu zaštitu.

Ministarstvo policije nastavlјa brzu modernizaciju Policijske brigade započetu pre godinu dana, te se uskoro očekuje i realizacija već potpisanih ugovora za nabavku najsavremenijih terenskih vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here