Na stovarištima Ogrev sve kupce samo u petak, 26. novembra, očekuje velika Black Friday akcija koja donosi popust od 25% na ceo asortiman kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana brenda Keramika Jovanović. Sem toga, u petak i subotu po sniženim cenama moći će da se kupi alat Makita, garažna vrata i ugalj Kovin komad.

Na stovarištima “Ogrev” koja se u gradu nalaze na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, a u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb, možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Ogrev je za svoje kupce pripremio specijalnu akciju u petak 26. novembra.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.