Vulin – Policija zaplenila 520 kilograma marihuane

0
123

Ministar unutrašnih poslova Aleksandar  Vulin izjavio je nakon velike akcije pripadnika policije da je u Nišu zaplenjeno 520 kilograma marihuane koja je stigla sa prostora KiM te da se on iskreno zalaže da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše kao pokušaj ubistva.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa rukovodstvom Uprave kriminalističke policije i čestitao im na uspešno sprovedenoj akciji zaplene 520 kilograma  marihuane spakovane u 134 paketa u Nišu koja je stigla sa prostora Kosova i Metohije i bila namenjena za dalјu prodaju po gradovima i mestima Srbije. On je tom prilikom poručio da se žestoka borba Ministarstva unutrašnjih poslova sa narko-dilerima nastavlјa, bilo da je Srbija tranzitna zemlјa ili krajnja destinacija za prodaju narkotika i rekao da će sa istom odlučnošću i borbom policija uhapsiti svakog ko unosi i prodaje drogu u našoj zemlјi. Srbija nije i neće biti sigurno mesto za prodaju narkotika niti sigurno mesto za njihovu dalјu distribuciju i Srbija nikada neće biti sigurno mesto za narko-dilere i trgovinu narkoticima, poručio je ministar policije Aleksandar Vulin kome su načelnici i pripadnici UKP-a referisali o svim detalјima i pojedinostima akcije zaplene 520 kilograma marihuane.

Ministar Vulin je naglasio da je svaka zaplena narkotika za policiju veliki uspeh i velika pobeda. Ministar je ukazao da je policija svoju odlučnost da se obračuna sa trgovinom narkoticima pokazala dobrim rezultatima ostvarenim u poslednjih godinu dana, kada je zaplenila više od osam tona narkotika i otkrila više od 40 ilegalnih laboratorija za uzgoj marihuane. Vulin je poručio da dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i dok je on ministar unutrašnjih poslova, Srbija neće legalizovati marihuanu i naglasio da se iskreno zalaže za to da se prodaja droge maloletnom licu sankcioniše i tretira kao pokušaj ubistva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here