Predrag Popović – Dijana Hrkalović treba da posluži Vučiću za njegov obračun sa Stefanovićem

0
297

Prema rečima zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Predraga Pece Popovića, Vučić pokušava da iznudi od Dijane Hrkalović svedočanstvo kojim bi ona optužila Nebojšu Stefanovića za prisluškivanje predsednika Vučića i njegove porodice, za pripremu državnog udara i prevrat, a kao uslugu za to, bila bi procesuirana samo zbog trgovine uticajem.

Advokat Sead Spahović, branilac bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, izjavio je da se ona čak i u zatvoru ponaša kao “vojnik partije”. Ona i sada, kazao je Spahović u intervjuu za nedeljnik “Vreme”, veruje bezgranično Aleksandru Vučiću i Nebojši Stefanoviću i ne dozvoljava da se bilo šta loše kaže za njih dvojicu, ili za Srpsku naprednu stranku (SNS). Zamolili smo Predraga Pecu Popovića da prokomentariše hapšenje Hrkalovićeve i ove navode njenog advokata.

Bivša sekretarka u Ministarstvu unustrašnjih poslova Dijana Hrkalović ponovo je saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal u okviru proširene istrage koja se protiv nje vodi zbog trgovine uticajem, navedeno je u tom tužilaštvu. Ona je na saslušanje bila privedena iz pritvora u kojem se nalazi od 15. oktobra i nakon toga je vraćena u Okružni zatvor.

Komentarišući hapšenje Dijane Hrkalović,  Predrag Peca Popović, zamenik gl. urednika Magazina Tabloid je rekao da njeno hapšenje može da se razume isključivo kao Vučićev pokušaj da od nje iznudi ono što njemu treba, a to je da optuži Nebojšu Stefanovića za prisluškivanje predsednika Vučića i njegove porodice, za pripremu državnog udara i za prevrat, čime bi se prekinuo lanac koji vodi od kriminalne grupe Veljka Belivuka prema Vučiću, njegovom bratu Andreju i sinu Danilu. Kao uslugu za to svedočanstvo, Hrkalović bi bila procesuirana samo zbog trgovine uticajem. Predrag Peca Popović smatra da će Dijana Hrkalović, sudeći po izjavama njenog advokata, pristati  na takvu ucenu, jer kako je Popović istakao, sve ide u tom smeru da će umesto nje Nebojša Stefanović završiti u pritvoru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here