Mirović – Poseta Sremskoj Mitrovici

0
94

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas tokom posete Sremskoj Mitrovici da je Pokrajina u proteklih pet godina uložila više od 230 miliona dinara u Opštu bolnicu u tom gradu i nabavku nove medicinske opreme, ističući da je u toku priprema projektne dokumentacije za rekonstrukciju tog objekta.

Predsednik Pokrajinske vlade igor Mirović posetio je Sremsku Mitrovicu i u Opštoj bolnici obišao Službu za radiološku dijagnostiku, gde su smešteni najsavremeniji medicinski aparati, poput pokretnog rendgena i elektronoža, čiju je nabavku preko Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo finansirala Pokrajinska vlada. On je ovom prilikom obišao i radove vredne gotovo 100 miliona dinara na kompletnoj rekonstrukciji i dogradnji fiskulturne sale, izgrađene 1971. godine, koja pripada novom objektu Osnovne škole „Jovan Popović“, kao i rekonstruisani sportski teren u okviru Sokolskog doma „Partizan“.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović zahvalila je Pokrajinskoj vladi na podršci, istakavši uverenje da će uspešna saradnja biti nastavljena i u budućnosti.

Događaju su prisustvovali i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here