Ministar Vulin posetio Hemijsko-tehnološku školu u Subotici

0
57

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas posle obilaska Hemijsko- tehnološke škole u Subotici da će Ministarstvo unutrašnjih poslova kroz stipendiranje i zapošlјavanje mlade i talentovane dece nastaviti da ulaže u budućnost Srbije i ove institucije.

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije, Aleksandar Vulin, postio je danas Hemijsko-tehnološku školu u Subotici. Ministar Vulin se zahvalio gradu Subotici što je razumeo i podržao formiranje ovog  obrazovnog profila, a posebnu zahvalnost izrazio je prosvetnim radnicima koji ulažu svoje znanje i entuzijazam u obrazovanje mladih. On je poručio da se njegovo ministarstvo bori za kadrove i da će kroz stipendiranje i zapošlјavanje mlade i talentovane dece nastaviti da ulaže u budućnost.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić zahvalio se ministru Vulinu na poseti, kao i Ministarstvu unutrašnjih poslova na podršci i poverenju koje je dalo i ukazalo za uvođenje novog obrazovnog profila, a direktor Hemijsko-tehnološke škole u Subotici Nikola Matković je istakao da poseta ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina ima ogroman značaj jer predstavlјa prvi korak saradnje u smislu povezivanja poslodavaca, srednjih stručnih škola i učenika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here