„Vodovod i kanalizacija“- Uspešan završetak radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže

0
108

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uspešno je završilo radove na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u okviru infrastrukturnog opremanja industrijske zone „Jugoistok 2“, a u toku su radovi na izgradnji atmosferske kanalizacione mreže prečnika cevi 2.000 milimetara. Zbog ovih radova privremeno je izmenjen režim saobraćaja na putu Zrenjanin-Ečka, a iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju da će, ukoliko ne dođe do pogoršanja vremenskih uslova, ova deonica puta ponovo biti otvorena za saobraćaj u petak 24. decembra.

U toku su radovi na završetku nedostajuće infrastrukture u okviru opremanja industrijske zone „Jugoistok 2“, kao i radovi na rekonstrukciji postojeće infrastrukture, koja je neophodna za funkcionisanje privrednih subjekata, kao i za obezbeđivanje tehničkih uslova za buduće priključenje naseljenih mesta na gradsku komunalnu mrežu.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin vrši radove na izgradnji atmosferske kanalizacione mreže prečnika cevi 2.000 mm u dužini od 410m, kojom će se isključivo atmosferske padavine prikupljenje u industrijskoj zoni „Jugoistok 2“ ulivati u retenziju, a odatle dalje u recipijent odnosno u kanal Begej.

Zbog ovih radova privremeno je izmenjen režim saobraćaja na putu Zrenjanin-Ečka, a iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju da će radovi biti završeni u predviđenom roku i da će, ukoliko ne dođe do pogoršanja vremenskih uslova, ova deonica puta ponovo biti otvorena za saobraćaj u petak 24. decembra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here