Promocija policajaca pripravnika

0
191

U Novom Sadu danas je održana svečanost povodom promocije i prijema u radni odnos polaznika 26, 27, 28. i 29. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u policajce pripravnike Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas svečanosti povodom promocije i prijema u radni odnos polaznika 26, 27, 28. i 29. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u policajce pripravnike Ministarstva unutrašnjih poslova. Vulin im je tom prilikom poručio da čuvaju zakon i svoju zemlju, da joj budu zahvalni te da budu ponosni jer nema nikog jačeg od policajca Republike Srbije.

Čestitajući polaznicima na uspešnom završetku policijske obuke, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović poručio im je da sada stupaju na veoma važne i odgovorne dužnosti, poželevši im da, vršeći te dužnosti, nikada ne ustuknu pred onima koji krše zakon i koji ugrožavaju bezbednost građana i naše zemlje.

U ime svih polaznika, obratio se Nikola Stojanac, prvorangirani polaznik 29. klase, istakavši da je odgovornost plave uniforme velika, da će je nositi ponosno i biti je dostojni, časno i dostojanstveno služeći Srbiji i njenim građanima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here