JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin – Uspešno završena 2021.godina

0
120

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin uspešno je privelo kraju 2021. godinu u kojoj je realizovano nekoliko značajnih projekata. U narednoj godini preduzeće očekuju brojne aktivnosti koje će doprineti još boljem funkcionisanju vodovodne i kanalizacione mreže u gradu i naseljenim mestima.

I pored svih izazova i problema koje nosi epidemija korona virusa JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin je organizovalo svoj rad tako da sve obaveze iz nadležnosti preduzeća budu izvršene, a da preduzeće bude na raspolaganju svojim korisnicima kako bi bili rešeni njihovi zahtevi i reklamacije. Tokom 2021. godine uspešno su izvršene sve obaveze u okviru redovnog održavanja vodovodne i kanalizacione mreže, a uspešno su sanirani i svi kvarovi i zagušenja na istim, redovno je vršeno održavanje izvorišta u svim naseljenim mestima, rađena je reparacija i bušenje novih bunara, počela je prva faza rekonstrukcije vodovodne mreže u gradu, a završeni su i radovi na izgradnji 3 kilometra nedostajuće vodovodne mreže za potrebe industrijske zone Jugoistok 2.

Kada je u pitanju kanalizaciona mreža i ove godine su uložena značajna sredstva u njeno održavanje.

Tokom 2021. godine JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin ostvarilo je, na obostrano zadovoljstvo, odličnu komunikaciju sa svojim korisnicima.

Za narednu godinu su planirana značajna sredstva za nastavak rekonstrukcije vodovodne mreže u gradu, ali i za bušenje novih bunara i nastavak izgradnje kanalizacione mreže u naseljenim mestima. JKP „Vodovod i kanalizacija“ u narednoj godini, kada se obeležava 60 godina rada preduzeća, očekuju brojne aktivnosti koje će doprineti još boljem funkcionisanju obe mreže, ali i koje će za rezultat imati kvalitetnije uslove za život stanovnika Zrenjanina i naseljenih mesta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here